Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsljus

Som solskenets reflektioner
i ett brusande vattenfall
Som himlens vackra norrsken
över skogens gran och tall
Som regnbågens alla färger
i ett och samma andetag
Som gryningens ljuva rodnad
när natten blir till dag...




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-16 11:09



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
känns som om jag vore där när jag läser =) vackert!
2016-01-10

  överlevaren VIP
Fina nyanser och härlig röd tråd genom texten!
2016-01-02

  Maud Louise
Vacker beskriven gryning...
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl