Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflexion


På spaning över våra mentala gränser

Devis hämtad ur häftet Tankekorn:

 

Låt din intuition söka vidare

bortom gränsen till din förmåga

 

Ja inte många har kanske fullständig uppfattning

om sin förmåga

så detta kan ge fullständiga och positiva

överraskningar

Många som kanske är lagbundna

av Jantelagen

kan då frigöra sin handlingskraft

om de följer denna devis

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-16 15:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr lever vi i en mental istid.
Men Bibeln säger att Guds Ord smälter det frusna.
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP