Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäcksfobi

IS har återigen lyckats med sitt djävulska uppsåt

tiotusentals människor i otröstbar sorg och  gråt

Skräcken sprider dig från stad till stad - en grym pandemi

mystiska män och kvinnor med ryggsäck skapar fobi

Paris - staden som är synonymt med kärlek och romantik

har brutalt massakerats och blir sig kanske aldrig mera lik

Det ofattbara blir inte begripligt bara för att sker och sker

det kommer inte att upphöra om inte alla säger - Aldrig mer!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-16 15:59



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja helt sannt! Jag kastade också 2 ryggsäck som kostade mer en 3 000 Skr då, Har tänkt mig Power Walking när köpt, men nu fick jag chock och rakt container hamnade prylarna;
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver