Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA-code

Yes- 90125.
Yes- Big generator.
Jag listar sådant som jag tycker om.
Det kan v ara en del av mitt Dna?
Det är det säkerligen.




Bunden vers av Mim
Läst 197 gånger
Publicerad 2015-11-16 17:37



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
90125 är koden på kortet eller....... suck

DNA = Detta Nej Avvisas
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim