Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer alltid ha Paris



Såg en skugga falla
över Boulevard du Palais
såg ditt hjärta gå itu

Hörde ett hjärta bulta
mot ett blodigt trägolv
jag hörde parets sista skrik

REF:
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Bröder, systrar vänner
Ifrån alla länder
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris

Tusen knutna händer
Mot den kalla natten
jag lovar: jag är inte rädd

En för alla - alla för en
viskade min vän
när vi långsamt vandrade hem

Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Vänner, systrar, bröder
Ifrån norr till söder
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris
Vi kommer alltid ha Paris

Vi såg en stjärna falla
över Boulevard du Palais
jag vet du önskade så tyst:

jag vill bara ha dig tillbaka
bara ha dig tillbaka
jag vill inte vinna något krig
vill bara ha dig tillbaks
jag vill bara ha dig tillbaka
bara ha dig tillbaka
vill inte vinna något krig
jag vill bara ha dig tillbaks

REF









Fri vers av Tyko
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 15:05



Bookmark and Share


    tehdog
fint tyko
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko