Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdighet

Vad betyder
en gammal människas
visdom
Hennes darrande hand
som söker
kontakt
Hennes ordlösa språk
hennes oformbara tankar
Vad betyder
denna kvinna
för dig?




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-16 23:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Är man medmänniska är hon lika värd som vilken som helst. Men tyvärr glöms dom äldre bort i samhället och det borde bli en tankeställare till dom som inte bryr sig.
Bra och tänkvärd text!
2016-01-02

  DominiQueen
Hon betyder mycket. Aktning. perspektiv, Påminnelse om förgängligheten. Respekt.
Så bra frågat... Tack.
2015-11-24

  Hanna Mari Wallin
blev alldeles berörd av denna text
din text väcker engagemang och lämnar spår i själen.

Tack!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl