Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkpartiet tänker byta namn till Liberalerna


Efter behag

Kom och välj !

Nu med extra allt !

Ad Libitum !

                              Liberalerna




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-17 07:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Smolkpartiet borde de heta.
Liberalismen är en av de mest avskyvärda ideologierna i världen.
Anarkismen är bara en annan sida av samma vidriga mynt.
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP