Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga sörja. Det är en del av livet.


Sorg

Sorgen över

ett förlorat barn

går inte över

försvinner inte

går inte att sudda ut

 

Men den stillar ibland

några vilsamma sekunder i taget

 

Får mig att minnas

de första blåsipporna

på kyrkbacken

Vårens vindar mot min kind




Fri vers av Tea Alex
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-17 13:58



Bookmark and Share


  Maud Louise
Åh finaste du så vackert skrivet! Jag VET tyvärr hur det känns! Några vilsamma sekunder..... ja så är det
2015-11-20

  Amari
Bra att du kan få några ögonblick ibland, även om det bara är sekunder än så länge, där du får till dig någon form av frid till själen. Det behöver du, och det önskar jag dig!
2015-11-20

    Lars J
Oerhört sorgligt vackert.

Att skriva och publicera visar styrka och mod, respekt! och applåder.
2015-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Läste någonstans att ett liv utan sorg är som en tavla utan skuggor.
En klen tröst för ett modershjärta.
Jag minns sommarvärme och koltrastens sång.
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex