Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november

alla här ligger
med varandra
bakom stängda dörrar

och alla fyller bara sjutton
surkörsbärslikör och cola
och att bli hemcyklad mitt i natten

steinfurt-borghorst, nordwalde, altenberge
münster häger
zentrum nord, hauptbahnhof

och alla här skrattar
med varandra
och jag låtsas

alla här skriver
prydligt
bara med bläck

och allting här är fult
förutom jag
för jag är finast i världen

eller

allting här är fint
förutom jag
för jag är fulast i världen




Fri vers av disco 2000
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-17 17:13



Bookmark and Share


  Robin V
Starkt!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

disco 2000