Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanlös



Tänk att det krävs endast en enda knapp för att förinta allt liv. Den där knappen. Det är en knapp som är skapt för just detta. Av människor. Här i vår värld i universum- Det pågår för fullt och det kommer aldrig ta slut.






Prosa av Lars Gullberg
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-05-30 19:49



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Förintelseknappen tänker.
Tanken kräver.
Slutet kommer aldrig.

2017-05-31

  lodjuret/seglare VIP
I ett gammalt nummer av en serietidning var det en varelse som tänkte sig världen. Och när den varelsen fick något som gjorde att den blev medvetslös... Blev allt bara vitt. Men själv tror jag att världen finns för att det i en skog växer svamp och att tillräckligt många trampar på den. Så om någon skulle sluta gå i den skogen, det vore en rena kastanjett.
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg