Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick ur mitt sköte

Drick saften ur mitt sköte

Älska med mig som om jag vore slutet

Slutet på ditt lidande och därmed befrielse

Befrielse från livet som plågar dig

Drick saften

Saften som får pulsen att stanna

Jag ger dig mitt gift och du somnar in

Du får ro och jag får orgasm




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 541 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-17 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
av 88 läsningar 160111
är um. skyldig för 66
(sidospår) +
2016-01-11

    ej medlem längre
öppen kran med
fingrar som lyssnar t i l l
'mitt helvete' +
2015-12-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
att dricka dina safter
är att få gudinnan i sig

dyrkan befästs
så även vår slavhet inför Dig

2015-11-21

  Lars E Jönsson
Sista raden är magisk
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa