Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som känns närvarande

Något som alltid känns närvarande,

i alla fall än så länge,

-är livet

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-17 23:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i din fina text!
2015-11-18

    Sefarge VIP
Det känns
I dina närvarande
Ord att du bär
Livet inom Dig.
:)
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP