Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Källan


Inverterad Ikaros

Solstrålen iklädde sig skugghamn
för att tränga genom marken
ned till underjorden
men nådde blott dess yta


innan den åter reflekterades ut
i stjärnedjupen




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP