Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tecken


tecken tavla

din hands genomskinlighet
framför din broders tavla


ditt tecken
hans bild




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-18 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP