Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismer på rad


Den sociala kameleonten

I
Kameleonten utan bakgrund
bär sin egen färg

Äkta och ensam

II
Kameleonten blir vacker
när den är bland vackra

III
När kameleonten färdas genom tomheten
försvinner den

IV
När kameleonten blir sig själv
syns den

V
När kameleonten syns
riskerar den att dö

VI
När kameleonten ligger hos sin älskade
smälter de samman




Övriga genrer (Aforism) av siamesen
Läst 296 gånger
Publicerad 2015-11-18 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen