Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bizex-B




Bizex-B vicket jävla bra band från Gävle

Med L-Z på sången




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 330 gånger
Publicerad 2015-11-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg