Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välj du
och vraka
men försaka
mig
du får marken att skaka
men mina känslor är
döda, stela,
helt raka
jag vill inte ha dig
tillbaka




Fri vers av vitsomsnö
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö