Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplysta gatan





Balkongen i november är aldrig för kall
för att vi ska
nicka som stjärnor till varandra på himlen

går vi in

och moln täcker för

kanske som för att vi ska sova
eller kanske för att hitta dit




Prosa av Lars Gullberg
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-18 23:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gillar!
"och moln täcker för
kanske som för att vi ska sova
eller kanske för att hitta dit"
2015-11-19

  Nanna X
Livet i korthet på en balkong liksom... en fin koncentrerad bild!
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg