Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla som har flytt maktgalningar krig och elände.


Flykten


Flykten

Begrundar ett regn av löv som höstbekläder marken.
Ser vinden som i sitt virtuella skapande får mig att minnas:
Flykten ifrån söndertrasade liv där vi fanns utan att finnas
hur hatet förde oss samman till denna kärleksfulla plats
ser hoppet för våra barn att växa upp i dessa trakter
där kärleken har övervunnit ondskefulla krafter.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2015-11-19 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP