Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ta farväl


haikusvit13nov15

Grå novemberdag
På väg mot Öresundsbron
och avskedets stund

Flygplanen lyfter
från Kastrup i regnets hägn
Moln i vattenpöl

En kopp kaffe och
en kryddig morotsmuffin
Incheckning Farväl

Öresundsbron är 
höljd i fuktdis och dimmor
Svävande måsar

Aftonens stillhet
Gemenskap och ensamhet
och minnen tankar




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP