Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte beskriva, måste läsas!


Vad plockar musiken upp?

Musiken tar upp mitt utrymme i hjärnan.
Hur känns det när utrymmet i hjärnan är helt upptaget?
Som att inget annat existerar.

Musiken- avslappning.
Avslappning Vågen, där jag dagarbetar ibland, men där jag nu sitter och skriver dikter.




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 12:46



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Skaffa ett USB för hjärnan så får där plats mer
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim