Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv-reklam och Livsstilsval

När jag läser på min tröja, det står Lifestyle på den.
De små sakerna betyder mycket, och fastän det borde ha varit jag som valde tröja, och det var Kanske vad jag gjorde.
Vad betyder ordet Lifestyle? Det är inget litet ord. Livsstil. Det spänner över vad en människa kan tänkas vara med om, att skapa: Under en livstid, eller sekundärt.
Vad väljer man: Det sekundära, eller det som man skapar under en livstid?
Det är dock sant, att ett litet ord blir världsomspännande, och att reklamen som säljer handlar ofta om familj och kärlek, när en produkt skall säljas, alltså, reklamen är inte så glättig som förr, utan betydligt Djupare.




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim