Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Hej Hej, säger flickan.

- Hej Hej. Säger flickan, där hon cyklar på sin cykel.
Jag svarar tillbaka; -Hej Hej.
Flickan säger sedan; - Min mamma är borta.
Jag svarar: - Det tror jag inte.
För att, jag ser en kvinna med barnvagn, i en buske vid sidan om.

Den andra flickan, som jag träffade idag, cyklade förbi mig, utan en hälsning.
Den andra flickan, omnämns , som den andra, för att hon inte hälsade.
Egentligen var Hon, den första som jag mötte. Kanske borde hon omnämnas som den första, eftersom att det var det, som hon egentligen var, men hon fäste sig, inte så mycket hos mej, när hon inte hälsade.




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim