Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror på det vardagliga livet som motståndsrörelse!


Mitt manifest


Fortsätt bara leva ditt liv som vanligt och uppskatta varje dag du kan göra det, var snäll mot de som är rädda och ledsna och de som har måst fly från sina hem, undvik de onda och elaka, var en vän.
Ta hand om andra som dig själv.
När du lagar mat; laga lite extra ifall det kommer någon mer som är hungrig - om ingen kommer har du till en matlåda i morgon.
Var en klippa även om du inte tror att du är det eller känner dig särskilt stabil. De flesta dagarna i livet är vardagar och de flesta människor är ungefär som du.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-19 13:19



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Tycker att ditt manifest är ett mycket bra sådant. Alla kan ta det till sig. Det borde få komma ut till en större publik. Enkelt och utan krångel. En fin text.

2015-11-20

  Amari
Ja, på många sätt är vi ganska lika.
Varm, vänlig text.
Mer av sådant behöver vi!
2015-11-20

  Amari
Ja, på många sätt är vi ganska lika.
Varm, vänlig text.
Mer av sådant behöver vi!
2015-11-20

  Amari
Ja, på många sätt är vi ganska lika.
Varm, vänlig text.
Mer av sådant behöver vi!
2015-11-20

  walborg
Klokt och varmt - tack!
2015-11-19

  Peter Olausson VIP
Det är de starkaste vapnen mot hot och hat som du levererar här: normalitet, vänlighet, vardagsljuset som alltid fått troll att spricka. Oavsett religion, oavsett språk, oavsett något annat. Tack för dina goda ord!
2015-11-19

  Magdalena Eriksson VIP
Tack så bra du uttrycker dig om det som är svårt att alla dagar förstå är oss givet att välja. Blir cracy ibland mediabländad sönder. sändaren i mig grov som en rostig kniv. Softar nu .. Såg katten dricka i en snöpöl lap lap jag vet du vad talar om. Är tacksam för så mycket.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger