Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap

Du gav mig din känsla

Jag gav dig min känsla

Sammantaget

blev det till

en gemenskap

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-19 14:38



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fint
2015-11-20

  M.Eta
Bra uttryckt!
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP