Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen Jag Dog



Jag är inte känslokall
sa du
medan jag undvek att se dig i ögonen


Jag tyckte verkligen om dig
sa du
medan du fumligt strök min kind





Bunden vers (Haiku) av Jessican
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-04-25 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessican