Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild av hopp och livskraft


Kan en liten groda; så kan jag !

En liten groda som finns i Alaska

överlever vinterns arktiska kyla

trots total infrysning

men när våren kommer

så tinar solens livgivande kraft

upp dess stelfrusna kropp

och grodan kan börja leva

som vanligt igen




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 17:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hu. . Så kallt!! Tycker inte om vintern o dess kyla men visst överlever vi!!
2015-11-20

    Sefarge VIP
Brr.Du har gett is
Ett ansikte.
:)
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP