Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande





Hon har på sej natten
hon är insvept

och jag har tagit med mej
ett ljus

Sedan målar vi av
varandra

färgerna kan inte räkna
de kan inte tänka

De är så vackra
när de är vi




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 23:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fin bild som smälter samman och blir ett...
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg