Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersiktet



Dessa mörkersikten
dessa tysta

ovetandes
närvaro

runt omkring oss

hela tiden

sänder de
färsk nutid

Hela tiden

det sprutar
sitt krossade glas

och krattar det
allen är skön
och grönskade
ända fram till
vårat allra innersta

Nu måste



jag vakna
dagen
fordrar.




Som barn




blev jag
uppfostrad




att inte tänka
antagligen för att
vara på sin vakt
för sådant jag
inte ska förstå

Dessa
områden
i utkanten




som kommer
allt närmre






ju längre
ifrån
det är

ju mer söker man




Prosa av Lars Gullberg
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg