Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan hela himlen




Tårarna är av glas. Ljuv är natten. De blå segelbåtarna halvvägs bort nedanför himlen. Den ska öppna sej tidigt i gryningen och kasta ner stjärnans ljus. tårarna krossas när de slår mot gatan. De blänker så rent på din kind. man kastar tärning med dom och vi vinner varandras hjärtan. Vi går ner och möter båtarna, de är i tusental och är våra vänner, fåglarna på tråden som förbinder våra själar, och jag reser så av din närhet. Hela världen, nästan hela himlen, men bara nästan, når aldrig riktigt ända hem. kom älskling vi vänder tillbaka, du viskar: vänta jag ser slutdestinationen. Där ända längst bort i universum i dina ögon älskling ser jag långt bortom allt.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-20 18:22



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Den här får mig att känna mig ordfattig och mina tårar blir till spröda bergskristaller som faller och bryts mot de spruckna glaset på de inramade svartvita bilderna från tiden förrän verkligheten rämnade!!!
-
Så ENORMT vemodig och skön text att den bara måste bokmärkas !
2016-11-22

  Lovisa Lindbom
Vackert!

2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg