Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tänker jag mig så







Börjar som en knopp

vecklar ut sig
blommar
vissnar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-11-20 10:17



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vackert förmedlat genom några enstaka ord. Ord som andas acceptans och lugn över naturens livscykel.
2015-11-23

  Lars Hedlin
Och åter till jorden!
2015-11-23

  Teresia Ridell
Mycket fint !
2015-11-22

  Junia VIP
Så få ord
Som säger så mycket! Bra skrivet!
2015-11-21

  Anya VIP
Det där med vissnar låter så sorgset. Kan inte växten blomma igen som de remonterande (tror det heter så) växterna???
2015-11-21

  lila fjäderblomman VIP
Ja...visst är det så! Även om vi skulle kunna brodera ut det i oändlighet.Vackert!
2015-11-20

  Eva Helene VIP
Vacker bild av livet.
2015-11-20

  louisegirl
Just så...
Bra Marita!
2015-11-20

  överlevaren VIP
Livet är en levande utvecklingsprocess!
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Fullt möjlig jämförelse - bra!
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så för de flesta! I komprimerad version. Bra!
2015-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, fin bild...
2015-11-20

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant i kortversionen.
Mycket däremellan.
2015-11-20

  Marianne Räf
Lite för ledsamt för att man
ska vilja tro att så är det !
LIVET dör aldrig, - eller... ?
2015-11-20

  M.Eta
Med nio ord beskriver du en hel livsepok. Bra gjort!
2015-11-20

  Maria Sundelin VIP
Vackert, men samtidigt vemodigt
Kramar
2015-11-20

    ej medlem längre
Enkelt och glasklart.
2015-11-20

  Mats Edin VIP
Helt och enkelt!
2015-11-20

  Rise Little One
Så är det i princip ja...!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP