Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något tryggt, något positivt.

Något tryggt.
Något positivt.
Dagen.




Bunden vers av Mim
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim