Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knark för töntar

Nykter i sju månader
Fast jag alltjämt knarkar
Jag gläds åt dagarna
Och sover när du snarkar

Jag lever på ängslan
Och andas dopamin
Du sniffar mitt hår
Med ett bedårande flin

Allt som gör ont
Försvinner i ditt brus
Baksmällan blir plågsam
Efter ett sådant rus




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 13:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum