Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aningslöshet är befriande

"Nej, jag kan inte ligga så här", säger den sjuke, och vill ut och röra på sig.

Fem minuter senare, efter den lilla promenaden ute i trädgården, är den sjuke död.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-20 15:13



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett vackert slut
som unnades den sjuke
2015-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Att få promenera i trädgården inför livets slut måste kännas bra tycker jag.
2015-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Han fick njuta en sista gång. Fint!
2015-11-20

    ej medlem längre
Ja, tänk om man fick dö så....
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP