Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


Nära
känns alltid mer angeläget
Därför
res i tanken

Res med känslor
lev det liv som ingen vill leva

Det är tungt
det är tungt varje dag

Nära känns alltid som mera
Det hade kunnat vara jag




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-20 18:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fint fångat om det svåra
2015-11-20

  walborg
Välformulerat
2015-11-20

  KYREUS of Sweden
Starkt!
Ärligt.
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP