Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens oro

Regnets droppar
flyter ihop med
kindens tårar

Röstens darrning
dränks av
hjärtats bultande

Själens oro
speglas av
världens kaos




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 305 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-20 20:40



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja man ryser när man tar in omvärldens våld och all maktmissbruk ger kalla kårar....
Bra ordat!
2016-01-02

  Hanna Mari Wallin
vemodiga toner om det mörker som omger oss nu

själen och hjärtat har talat
berörande medmänskliga ord.
2015-11-21

  stig wikman
VACKERT
OCH
STILFULLT - MARICA -

KRAM FRÅN SW.
2015-11-21

  Chawa VIP
Mm, orden speglar tiden... Fint förmedlat.
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl