Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man kallar hjärtat


det tunga onda i mitt bröst
är jag

alla förhoppningar som kom på skam
all skam
all skuld
allt surrogat för kärlek

jag önskar att jag kunde riva ut det
jag är så less på mig





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 21:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...berör...
2015-11-20

  walborg
Hjärtat vännen - var snäll mot hjärtat och lungorna och allt som är Du rakt igenom.
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger