Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävarna





Jag såg rävar
på gatan

gåendes bort
mot den lugna dungen

där träd
stå i givakt.

vattnet granskat
och godkänt

och tiden utmärkt

jag har börjat
låta mina ögon

få röra

det dom
tycker om

Min spegel
tycker om det

Jag kan se det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 450 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-21 11:53



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Lars Martin Gullberg !
2019-02-03

    ej medlem längre
underbart skrivet. en fröjd
2016-01-05

  Nanna X
Dikten kommer åter i julkalendern Sagan om Nissa som startar 1 december!
2015-11-28

  aol
Så fin dikt tycker om,
2015-11-27

  Gisela Nordell
fint bildspråk
2015-11-25

  Ingrid Trolle
Grattis till den
välförtjänta
stjärnan
2015-11-24

  axveronika
oväntad och intressant
2015-11-24

  Jaseph
Väldigt fin dikt. Gillar speciellt avdelningen som börjat: " jag har...
2015-11-21

  Nanna X
Skulle också passa jättefint i kalendern om du vill... lovar dock inget än, det är ju gott om tid...
2015-11-21

  Nanna X
Underbar och magisk :-)
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg