Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus och horan.

Guds följeslagare finns lite här och lite där och de vill visa upp hans kärlek för de ovetande.

Försöker att locka med lovord och skönsång och går inte det så blir det till ett predikande om ett evigt plågande.

Jesus som låg med en hora….

Det gick minsann bra!

Kvinnan som är dödsdömd sedan födseln då hon är svag.

Men ligga går ju bra och att sedan frälsa, ja det gick ännu bättre för att det skulle se bra ut!

Så man vänder den andra kinden till när man har fått sig en käftsmäll
eller så förnekar man helt enkelt en påhittad historia.

En historia som inte går ihop då man har lagt till uppmålade och fina texter i efterhand för att det ska låta bra.

En kokbok av lögner och förtal!

Det är inte vi vanliga dödliga som kommer att brinna, det är dem som tror på lögner som kommer att lida mest, när de inser att ingen kommer till undsättning när världen går under.




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-21 20:42



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Sista stycket är härligt, kanske lite verklighet.
2015-11-22

    Oak VIP
Ditt sköte
min bägare

Insuper jag livet
erkänner jag

Dör gör jag
var eviga dag

Åter föds
vid din barm
2015-11-21

    Marica Dahl
Sista stycket känns som en sanningens åsikt.
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa