Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öm beröring

vid avgrunden
med den osedda stigen bakom mig
ett steg
ut i intet
hisnande


en beröring
smekning
så flyktig
så lätt
en beröring
ett stöd
för steget
i intet

beröringar
fjäderlätta smekningar
så flyktiga
tunna
starka
stöd
för varje steg

bygger bro
över avgrunden

på andra sidan avgrunden
med den upplysta stigen framför mig
ger jag
en beröring
smekning
så flyktig
så lätt
lättad

i ömma händer
mjukt kramandes
lämnas avgrunden bakom

en beröring
en livsandning




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik