Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Var inte rädd






Den nya dagen hade vaknat

satte mig på sängkanten
förtvivlad av sorg och saknad

hörde en röst
som sa

-Var inte rädd
jag är med dig hela dagen

I kväll skall jag vagga dig till sömns
så du somnar i lugn och ro

-Var inte rädd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-11-22 09:20



Bookmark and Share


  i af apa
instämmer i med Krille krokodil
lite som Knyttet...
2015-11-24

    Dan Myrbeck
Pålitlig ängel!
2015-11-23

  StinaJ VIP

Underbara strofer känslosamt förmedlade. Blir rörd inom
2015-11-23

  Lars Hedlin
Vackert vännen <3 kram
2015-11-23

  Eva Helene VIP
En röst att vara rädd om, fint detta!
2015-11-23

    ej medlem längre
Trofullt och vackert.
2015-11-23

  Ingrid Trolle
Trösterikt
2015-11-22

  Teresia Ridell
Så vackert och så underbart att kunna få sådan tröst.
2015-11-22

  Respons VIP
Tack för den (t)rösten!
2015-11-22

  Anya VIP
Fint...tänker på Var inte rädd; Psalm 256 av Ylva Eggehorn .
2015-11-22

  Schackpoeten VIP
Lite "Vem ska trösta knyttet" av Tove Jansson
2015-11-22

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin och vemodsvacker.
Varma kramar
2015-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2015-11-22

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske var det ditt positiva jag
som tog till orda. Fint berättat.
2015-11-22

  Marianne Räf
Vad fint med en röst,
som gav dig sann tröst!

2015-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och hoppfullt skrivet av dig!
2015-11-22

  M.Eta
Jag har beundrat din styrka, man kan inte vara stark alla dagar, då är det skönt med en skyddsängel. Jag tror att det var den som talade till dig. Kram
2015-11-22

  KattenKin VIP
Fint att finna förtröstan mitt i oron.
2015-11-22

    ej medlem längre
Orden skänker tröst, trygghet och hopp.
2015-11-22

  Hanna Mari Wallin
förtröstansfulla ord som berör ens inre.


Kram!
2015-11-22

  Rise Little One
Du är mycket starkare än du tror, så är det bara. Genom att pränta ner dina tankar, då jagar du bort rädslan...
2015-11-22

  överlevaren VIP
En bra och stark röst som blir en trygg stöttepelare i livets svåra stunder!
2015-11-22

    ej medlem längre
Din skyddsängel kanske...
Som finns där alltid, och speciellt när något är svårt!
2015-11-22

  Sommarina VIP
Då vackert. Delar den med dig. Var inte rädd.
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP