Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritualer

Jag har inget behov av ritualer

ty mitt hjärta är hudlöst
mina ögon en hunds

men jag älskar blommorna
när röda nejlikor fyller jorden
åt alla dem som är ensamma





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-22 23:24



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En blomma till alla *bra* /kram
2015-11-23

  Nanna X
Den gick rakt in i hjärtat...:-)
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP