Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvittran


Förde huvudet snett åt vänster.


Där konturerna gled föddes vi. Som om
om enbart var.

Denna sol. Hur den glöder värmer huden

Jag vill så mycket detta myckna får mig
i stunder korta in i depressionen som så
många andra se sitt liv allt nära allt det
önskade det fullkomliga det trygga

Det vi skickar över reling det som syns
i sporerna av det bortblinkade tårarna

sältan sötman din godhet den som alltjämt
saknas,

Hon ställde sig bredbent åter åter dessa
nakna klippor naken naken hud sen
skriket detta genomträngliga

Du herre herre över skogarna de bleka
vittrorna av lämningar vi kallar människa

Här har du mig den lilla vilden torr och
liten skriker efter mera




Fri vers av Andra kapitel
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andra kapitel