Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar är

som själens tilltugg

Ibland välsmakande

men ofta lite svårsmälta




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-10 14:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härliga och uppvaknande så man blir svettig av oron, myser av passionens drömmar!!
2016-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt, men att drömma är skönt.
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Valter, precis så är det!
2016-01-10

  Nimbus VIP
Kloka ord!!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP