Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar är

som själens tilltugg

Ibland välsmakande

men ofta lite svårsmälta




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-23 02:49



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Eller en aptitretare som ger mersmak....
2015-11-23

    ej medlem längre
Själens tilltugg.. Jag gillar det här!
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP