Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Estetens bekännelse

Likaväl

som jag kan bli

förälskad

i en vacker

och själfull

kvinna

så kan jag

även bli

förälskad

i ett vackert

och själfullt

föremål

Det hänger på

utstrålningen

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-23 02:57



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det är en gåva att kunna se det sköna runt omkring sig. Väldigt fint
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP