Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett speciellt förhållande


Solskenshållet

Du ligger hos matte, här kan man ligga i en evighet, säkerligen ,tänker du.
Du ligger och solar dig (inomhus).
Du ligger och njuter, inte för Länge.
Matte skall iväg.
Du ber henne stanna, men hon lyssnar inte.
Hon ger dig mat.
Men du vill inte ha.
Så går du ut, ser var matte tar vägen.
Springer sedan åt ett annat håll;

i solskenet.




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-23 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim