Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är större än sin situation


På en veranda till sin Själs ofantliga slott lever många människor
och kallar det för sitt Jag. Livssituationen är att hålla verandan fin,
hålla ett vackert och städat sken utåt, medan Själen hålls instängd
under kontroll. Ingenting vore mer befriande än att få öppna
djupjagets alla fönster och portar på vid gavel, och äntligen bli fullt
synlig. Älskad och älskande. Vaken. Den öppna Människan, levande.

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP