Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reducerad till ett Ohm

 



Jag är medvetet onärvarande i nuet.

Allt annanstans än här

cirkulerar min uppmärksamhet

kring det du nämnde i förbifarten

för några sekunder koncentrerar jag mig

eller nej  försöker att hålla ja

styra in på här var så-god-och-sitt

stilla nu där borde jag kanske inte ta det

om det från början till slutet av  där

Jag vilar i grönt grönt nyklippt gräs.

 

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-23 19:33



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Precis så kan det
kännas ibland.
Mitt i prick!
2015-11-25

  Fredrik P. VIP

Känner igen mig här i den inledande
versen: "Jag är medvetet onärvarande i nuet." Och anledningen kan ju göra detsamma just nu.
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP