Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig funderat mycket på färgen vit

Dom skriver Vinter med blyerts i våra handflator
Och vi tror att det ska gå att sudda bort
Men skrivet är skrivet
Som sagt är sagt
Och visst man kan glömma bort
Man kan kanske till och med förlåta
Men gjort är gjort
Kan aldrig bli ogjort
Har orden lämnat din tunga
Kommer dom aldrig sluta eka
Och minnet av Vintern
Försvinner aldrig
Hur varmt solen än skiner idag




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-23 20:13



Bookmark and Share


  Silverstripe
Så fin. Och inledningen är såååå bra!
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP